Til innholdet

VIL DU SE WERTHER?

Publisert: 22.03.2019I kveld har du muligheten: Bergen Nasjonale Opera har fått overstrømmende kritikker for sin oppsetning av Jules Massenets opera Werther, som hadde premiere sist lørdag. Se vår anmeldelse her.

I dag spilles siste forestilling og den strømmes på nettstedet OperaVision kl. 19. Det er første gang OperaVision sender direkte fra Bergen.

OperaVision ble lansert i 2017 og ledes av Opera Europa, den europeiske foreningen av operahus og festivaler, og strømmer forestillinger til hele verden gratis. Seerne befinner seg først og fremst i Tyskland, Storbritannia, Frankrike og USA. Hver sending har gjennomsnittlig 10-20.000 seere, noen opp mot 100.000. Klassiskmusikk.com har foreslått sendinger fra dette nettstedet en del ganger, så vi håper vi har medvirket til at også Norge er en del av statistikken.

Sendingen finner du her.

– og rekker du det ikke i kveld, har du mulighet senere; opptaket er tilgjengelig på OperaVision frem til 21. september.

Bilde: Tim Mix som Albert og Catriona Morison som Charlotte i Bergen Nasjonal Operas oppsetning av Werther. Foro Monika Kolstad/BNO